Børnehænder i sanden

Værd at vide 0-5 år

Nederst på siden finder du nyttige informationer om 0-5 årige.

Velkommen på klinikken

Fra fødsel til barnet fylder 18 år er det tilmeldt den kommunale tandplejeordning. Vi tilbyder forebyggelse, undersøgelse og tandbehandling for alle kommunens børn og unge.

Forebyggelse:

Forebyggelse af tandsygdomme er noget, vi sætter meget højt. Vi underviser børn og forældre i tandbørstning samt informerer om tandsygdomme og fluorbehandling.

Undersøgelse og behandling:

Vi indkalder børnene individuelt efter behov til undersøgelse og eventuel behandling. Når barnet kommer hos os undersøger vi tænder, tandkød og tandstilling. Vi lægger stor vægt på, at undersøgelsen er med til at gøre barnet trygt ved at komme til tandlægen. Desuden motiverer vi børn og forældre i, at give det enkelte barn en god start på tandsundhed. 

Første besøg:

Furesø kommunale Tandpleje indkalder barnet til første besøg på klinikken omkring 2 års alderen. Formålet med det første besøg er først og fremmest at give barnet en god oplevelse på klinikken. Vi vil også gerne tælle tænderne, og høre hvordan det går med tandbørstning, sut, kost og meget mere.

På de forskellige klinikker har vi nogle tøjdyr, som børnene kan hjælpe med at tælle tænder på, inden vi tæller deres tænder.


 
Sidst opdateret 31. august 2017

» Kontakt

Tandplejen

Administration
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse

Skriv til os via Digital Post

Skriv gerne barnets navn og fødselsdato i henvendelsen.

 


 


Tlf.: 7235 6000

Åbningstider:

Tandklinikken i Værløse

Mandag, tirsdag, onsdag, kl. 8-15 
torsdag kl. 7.30-16 og fredag kl. 8-14

Tandklinikken i Farum

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 8-15
torsdag 8-16  og fredag 8-14

 

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.